Met veel plezier kondigen wij aan dat ons team versterkt is met een nieuwe, ervaren dierenarts: Stefan!

Stefan studeerde in 1987 af aan de faculteit Diergeneeskunde in Gent en begon zijn carrière bij de dienst Inwendige Ziekten van de Universiteit Gent. Zijn passie voor paardenchirurgie bracht hem naar gerenommeerde doorverwijscentra in het buitenland, waaronder Troytown Equine Hospital in Ierland, Scone Equine Hospital in Australië en een sportpaardenpraktijk in Guilford, Verenigd Koninkrijk.

Tegenwoordig heeft Stefan zich als tweedelijns paardenarts gevestigd en werkt hij samen met verschillende dierenartsencentra. Hij is ook medeoprichter van Dierenkliniek Equinox in Kasterlee. Bij ons in Paardenkliniek Het Bokt zal Stefan zich richten op electieve operaties, waaronder orthopedische en wekedelen chirurgie.
Heeft uw paard een aandoening en wenst u graag advies? Maak dan gerust een afspraak met Stefan, u kan onze kliniek bereiken op: 0493 77 00 77.
We heten Stefan van harte welkom en kijken ernaar uit om samen met hem de beste zorg te bieden voor uw paarden!
Vriendelijke groeten, het team van Het Bokt.

Paardenkliniek

het Bokt

Op de Kippen 8
3990 Peer
info@hetbokt.be

 

Onze diensten

Chirurgie

 

Van Arthroscopie tot koliekchirurgie. Van standafwijkingen bij veulens tot navelbreuk…

Inwendige geneeskunde

 

Opvang en onderzoek van koliek. Endoscopie, gastrocopie & Echografie…

Orthopedie

 

Aankoopkeuringen, radiografische en echografische diagnostiek bij mankheidsproblemen en andere orthopedische problemen

Over ons

 

Paardenkliniek “HET BOKT” in Peer opende op 5 juli 2015 zijn deuren. De naam is ontleend aan het nabijgelegen industrieterrein Bokt.

De initiatiefnemers zijn dierenartsen Steven Dhondt en Liesbeth Winters. Beiden studeerden af in 2004 aan de Universiteit Gent, en werden tijdens hun studies reeds een koppel. Intussen hebben ze een succesvolle dierenartsenpraktijk uitgebouwd in Neerpelt, waar Liesbeth de kleine huisdieren behandelt, en Steven de grote huisdieren voor zijn rekening neemt. Het project in Peer bestaat uit 2 luiken, die onafhankelijk van elkaar functioneren: een inseminatiecentrum-dekstation waarvoor Steven verantwoordelijk is, en paardenkliniek “HET BOKT”, dat zal fungeren als doorverwijscentrum waar de nadruk ligt op chirurgie en tweedelijnsdiergeneeskunde paard.

Het houden van paarden is een dure hobby, en de kosten die eraan verbonden zijn kunnen al snel oplopen.
Door een goed doordachte inrichting en budgettering van de uitrusting en infrastructuur, wil “HET BOKT” hoogstaande zorgen aanbieden aan redelijke tarieven. Verder proberen we natuurlijk eerst een conservatieve oplossing te vinden alvorens tot chirurgie over te gaan, om zowel de revalidatieperiode voor het paard als de kosten voor de eigenaars te beperken.

Het is vanzelfsprekend dat de eerste- en tweedelijnsactiviteiten strikt gescheiden blijven. Paarden die op verwijzing van andere dierenartsen behandeld worden, zullen thuis ook verder opgevolgd worden door de doorverwijzende dierenarts.

Nesto

Het Bokt paardenkliniek maakt deel uit van het Belgische Nesto Netwerk.

Nesto is een Belgisch netwerk van dierenartsenpraktijken met een sterke focus op hoogstaande zorg. Innovatie, klantgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling zijn onze belangrijkste pijlers.

Onze dierenartsen en assistenten staan steeds klaar om de beste zorg te geven aan uw huisdieren. Ondertussen telt ons netwerk al meer dan 40 praktijken.

Zin om ons team te versterken? Ontdek onze vacatures!